Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Przedłużenie ważności analizy kredytowej - hipoteka

Witam,
Czy jest możliwość przedłużenia ważności wstępnej analizy kredytowej o 2 tygodnie???
Bank zrobił już wycenę nieruchomości, ale deweloper od 2,5 tygodnia czeka na otwarcie rachunku powierniczego.
Dopiero jak go otrzyma możemy iść do notariusza, A dokument jest ważny do 24.05.
Odpowiedz
0 Lajków
Paweł1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
14-05-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 180 wyświetleń)

Re: Przedłużenie ważności analizy kredytowej - hipoteka

Na Twoje pytanie, odpowiedzieliśmy tutaj. https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-hipoteczne/Wniosek-o-kredyt-czas-oczekiwania/td-p/12053/page/67

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
189
72
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 145 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025