Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Problem z otworzeniem dokumentów PDF

Dzień dobry. Staram się o kredyt w banku ING niestety od kilku dni mam problem z otwarciem większości dokumentów i formularzy PDF wysyłanych mi emailem przez konsultanta oraz pobieranych z oficjalnej strony banku z zakładki ING>regulaminy>inne dokumenty. Na dwóch telefonach i trzech komputerach, w kilku różnych przeglądarkach i edytorach PDF za każdym razem przy próbie otwarcia dokumentów i formularzy pochodzących z banku dostaje informacje o niekompatybilnej wersji dokumentu. Moje przeglądarki są na pewno w najnowszej możliwej wersji. Czy ktoś jeszcze spotkał się z podobnym problemem lub ma pomysł jak mogę pobrać i wydrukować dokumenty niezbędne do procedowania kredytu??
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
eAndm
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-11-2023
Wiadomość 1 z 2 (10 467 wyświetleń)

Re: Problem z otworzeniem dokumentów PDF

Przesłane załączniki to tzw. Aktywne PDF-y. Spróbuj plik najpierw zapisać na komputerze, a następnie otworzyć. 
Jeżeli nadal to nie jest możliwe, to konieczne będzie pobranie najnowszej wersji programu Adobe Reader - to powinno pomóc.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
198
40
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (10 428 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Przyłączam się do niezadowolenia przez wyłącznie tej funkcjonalności tracicie klienta. Pewnie was to nie obchodzi bo co taką dużą firmę obchodzi pare nic nie znaczących plotek.

14-05-2025
Re.: Kredyt hipoteczny na dom letniskowy

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi odpowiedzialnymi za ofertę. Rozmowę umówisz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/kredyt-hipoteczny 

13-05-2025
PARKOWANIE Z ING - FAKTURA

Dzień dobry.

Kilka razy korzystałem z usługi parkowania z ING, ale za każdym razem jak potrzebuję uzyskać fakturę za parkowanie, strona moBilet odrzuca wygenerowany w aplikacji identyfikator logowania

...

13-05-2025