Odpowiedz

Problem z otworzeniem dokumentów PDF

Dzień dobry. Staram się o kredyt w banku ING niestety od kilku dni mam problem z otwarciem większości dokumentów i formularzy PDF wysyłanych mi emailem przez konsultanta oraz pobieranych z oficjalnej strony banku z zakładki ING>regulaminy>inne dokumenty. Na dwóch telefonach i trzech komputerach, w kilku różnych przeglądarkach i edytorach PDF za każdym razem przy próbie otwarcia dokumentów i formularzy pochodzących z banku dostaje informacje o niekompatybilnej wersji dokumentu. Moje przeglądarki są na pewno w najnowszej możliwej wersji. Czy ktoś jeszcze spotkał się z podobnym problemem lub ma pomysł jak mogę pobrać i wydrukować dokumenty niezbędne do procedowania kredytu??
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
eAndm
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-11-2023
Wiadomość 1 z 2 (10 055 wyświetleń)

Re: Problem z otworzeniem dokumentów PDF

Przesłane załączniki to tzw. Aktywne PDF-y. Spróbuj plik najpierw zapisać na komputerze, a następnie otworzyć. 
Jeżeli nadal to nie jest możliwe, to konieczne będzie pobranie najnowszej wersji programu Adobe Reader - to powinno pomóc.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
188
38
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (10 016 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Brak powiadomień push o transakcjach kartą

Nie wiem co ING robiło w tym tygodniu z kartami płatniczymi (mieliśmy chyba 3 lub 4 przerwy techniczne z tym związane), ale po którejś z tych przerw przestałem otrzymywać jakiekolwiek powiadomienia pu

...

19-01-2025
Ogromne problemy z prośbami o przelew BLIK

Co się w ING stało z prośbami o przelew BLIK?

Od jakiegoś czasu po każdej akceptacji (lub odrzuceniu) prośby aplikacja wyświetla komunikat "Nie udało się pobrać danych" pomimo tego, że prośba została z

...

19-01-2025
Re.: Kredyt HIPOTECZNY - kończy się oprocentowanie stałe (pierwsze 5 lat) - spora nadpłata

Rozumiem. To tego się nie spodziewałem muszę przyznać. Trochę mi to krzyżuje plany, bo w takim razie gdybym nawet chciał po zmianie oprocentowania sporo nadpłacić i nagle kredyt zmniejszył by się do 3...

19-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy