Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Pozyczka na cele konsumpcyjne dla osoby na dzialalnosci

Dzień dobry prowadzę jednoosobowa działalność gospodarcza od października 2018. Chciałbym wziąć pożyczkę gotówkowa na cele konsumpcyjne (nie związane z firma).
Jakie dokumenty są niezbędne do złożenia wniosku w oddziale banku?
Dodam ze jestem klientem ING od wielu lat i na konto prywatne wpływają regularnie rożnej wielkości kwoty.
Pozdrawiam
Łukasz
Odpowiedz
0 Lajków
lukasz881217
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-05-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 267 wyświetleń)

Re: Pozyczka na cele konsumpcyjne dla osoby na dzialalnosci

@lukasz881217 Przykro mi, ale aktualnie nie akceptujemy do wniosków kredytowych dochodów z prowadzonej działalności gospodarczej. Możliwe, że sytuacja zmieni się w niedługim czasie po uspokojeniu się stanu epidemiologicznego w kraju. Zachęcam Cię do kontaktu z nami przez czat na stronie www.ing.pl/kontakt Tam udzielimy Ci bieżącej i aktualnej informacji w sprawie wniosków kredytowych.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 184 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025