26-10-2017 00:13
Dobry wieczór,
od 10 miesięcy na moje konto wpływają pieniądze z wypłaty od pracodawcy i dziś pojawiło mi się powiadomienie, że została dla mnie przygotowana propozycja pożyczki do 14 300 zł. Planuję wziąć pożyczkę 3000 zł na 36 miesięcy, bo taka jest minimalna w promocji. Natomiast, gdy rozwinąłem dane było podane moje minimalne wynagrodzenie netto i wydatki netto oraz typ źródła dochodu. Bank to jakoś sam zweryfikował i takie kwoty wskazał ? Niepokoję się, gdyż mam umowę zlecenia a tam wskazana jest umowa o pracę a w ofercie nie mogę nic zmieniać a jedynie zaznaczyć, że wskazane dane się zgadzają.
Dziękuję za odpowiedź.
26-10-2017 06:19
W przypadku oferty na klik są pobierane dane, które wcześniej były przez Ciebie wpisywane w innym wniosku kredytowym. Nie ma możliwości edycji tych danych, możesz złożyć nowy standardowy wniosek i w nim poprawić wszystkie nieaktualne dane dotyczące uzyskiwanych dochodów. Wystarczy, że klikniesz w zakładkę Oferta ING, następnie Kredyty i Pożyczki.
26-10-2017 08:32
Stąd właśnie moje zdziwienie, gdyż nigdy nie składałem żadnego wniosku kredytowego i jest to pierwszy. Niemniej jednak dziękuję za odpowiedź.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |