26-10-2017 00:13
Dobry wieczór,
od 10 miesięcy na moje konto wpływają pieniądze z wypłaty od pracodawcy i dziś pojawiło mi się powiadomienie, że została dla mnie przygotowana propozycja pożyczki do 14 300 zł. Planuję wziąć pożyczkę 3000 zł na 36 miesięcy, bo taka jest minimalna w promocji. Natomiast, gdy rozwinąłem dane było podane moje minimalne wynagrodzenie netto i wydatki netto oraz typ źródła dochodu. Bank to jakoś sam zweryfikował i takie kwoty wskazał ? Niepokoję się, gdyż mam umowę zlecenia a tam wskazana jest umowa o pracę a w ofercie nie mogę nic zmieniać a jedynie zaznaczyć, że wskazane dane się zgadzają.
Dziękuję za odpowiedź.
26-10-2017 06:19
W przypadku oferty na klik są pobierane dane, które wcześniej były przez Ciebie wpisywane w innym wniosku kredytowym. Nie ma możliwości edycji tych danych, możesz złożyć nowy standardowy wniosek i w nim poprawić wszystkie nieaktualne dane dotyczące uzyskiwanych dochodów. Wystarczy, że klikniesz w zakładkę Oferta ING, następnie Kredyty i Pożyczki.
26-10-2017 08:32
Stąd właśnie moje zdziwienie, gdyż nigdy nie składałem żadnego wniosku kredytowego i jest to pierwszy. Niemniej jednak dziękuję za odpowiedź.
No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.
24-12-2024Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn
... 24-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |