Odpowiedz

Pożyczka gotówkowa

W ofercie pożyczki gotówkowej jest napisane, że do 3 lat obowiązuje oprocentowanie stałe, natomiast powyżej oprocentowanie zmienne. Czy jeżeli wezmę pożyczkę na 8 lat, to przez 3 lata mam oprocentowanie stałe, a potem zmienne, czy na oprocentowanie stałe musi być maksymalny czas spłaty do 3 lat (pożyczka na 3 lata)?

Odpowiedz
0 Lajków
LuPio92
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
13-09-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 693 wyświetleń)

Re: Pożyczka gotówkowa

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pożyczki Emotikon: Szczęśliwy Pożyczki udzielamy:

• z oprocentowaniem stałym, jeśli okres kredytowania do 36 miesięcy
  • z oprocentowaniem zmiennym, jeśli otrzymasz pożyczkę na czas dłuższy niż 36 miesięcy. Takie oprocentowanie obowiązuje przez cały okres umowy. A więc już od pierwszego miesiąca.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
499
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (3 630 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy