Odpowiedz

Pożyczka gotówkowa

W ofercie pożyczki gotówkowej jest napisane, że do 3 lat obowiązuje oprocentowanie stałe, natomiast powyżej oprocentowanie zmienne. Czy jeżeli wezmę pożyczkę na 8 lat, to przez 3 lata mam oprocentowanie stałe, a potem zmienne, czy na oprocentowanie stałe musi być maksymalny czas spłaty do 3 lat (pożyczka na 3 lata)?

Odpowiedz
0 Lajków
LuPio92
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
13-09-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 934 wyświetleń)

Re: Pożyczka gotówkowa

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pożyczki Emotikon: Szczęśliwy Pożyczki udzielamy:

• z oprocentowaniem stałym, jeśli okres kredytowania do 36 miesięcy
  • z oprocentowaniem zmiennym, jeśli otrzymasz pożyczkę na czas dłuższy niż 36 miesięcy. Takie oprocentowanie obowiązuje przez cały okres umowy. A więc już od pierwszego miesiąca.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
458
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 871 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025