Odpowiedz

Pożyczka gotówkowa.

Witam serdecznie.

Ostatnio moja sytuacja finansowa troszeczkę uległa zachowaniu. Nie wpływa to jednak na terminował spłatę zobowiązań wobec ING. Ciekawie mnie, czy istnieje jakakolwiek możliwość regenocjacji warunków pożyczek? Albo zbicia kilku pożyczek w jedną z niższą ratą? I zaznaczam, że konsolidacja nie wchodzi w grę - już próbowałem i wniosek odrzucono. Może macie jakiś gotowy wniosek, a może ktoś próbował na własną rękę negocjować z bankiem? Z góry dzięki za odpowiedź.

Odpowiedz
0 Lajków
pawlik20085
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
06-12-2016
Wiadomość 1 z 2 (7 176 wyświetleń)

Re: Pożyczka gotówkowa.

W sytuacji, o której piszesz, prosimy o kontakt z zespołem, który zajmuje się tego typu sprawami. Możesz do nas zadzwonić od poniedziałku do piątku, między 8.00, a 18.00. Numer telefonu: 32/357 00 88.
Mamy nadzieję, że uda się pomyślnie załatwić sprawę Emotikon: Szczęśliwy 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 095 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kółeczko się kręci

Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s

...

25-11-2024
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.

25-11-2024
Re.: Zbieg egzekucji

Tutaj to chyba nie rozumiem. Skoro środki ,które zostały zablokowane i nieprzekazane do komornika z powodu zbiegu egzekucji...nie są już własnością klienta banku tylko podlegają egzekucji to dlaczego ...

25-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy