Odpowiedz

Pożyczka gotówkowa a promesa

[ Edytowane ]
Dzień dobry,

jestem zainteresowany pożyczką gotówkową na kwotę 35 tysięcy, jednak jestem zatrudniony na umowę o prace na czas określony i czas spłaty przekracza długość mojej obecnej umowy.
Czy w tej sytuacji bank pozytywnie rozpatrzy dołączona do wniosku promesę pracodawcy o braku przeciwwskazań na przedłużenie umowy ?
Odpowiedz
0 Lajków
Aszalke
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
16-09-2020
Wiadomość 1 z 8 (6 459 wyświetleń)

Re: Pożyczka gotówkowa a promesa

Nie akceptujemy promesy pracodawcy o braku przeciwwskazań na przedłużenie umowy Emotikon: Smutny
Spłatę pożyczki możesz rozłożyć do czasu trwania Twojej obecnej umowy. 
Napisz proszę, od kiedy masz podpisaną umowę z pracodawcą i na jaki okres? Sprawdzę dla Ciebie informację, czy możemy zaproponować inne rozwiązanie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
563
125
04-09-2015
Wiadomość 2 z 8 (6 406 wyświetleń)

Dzień dobry,

Umowę mam podpisaną do września 2022 roku. Jest to moja druga umowa, zaraz po umowie na okres próbny i została zawarta na 33 miesiące.
Zależy mi, żeby rata miesięczna nie przekraczała 1000 złotych, dlatego najbardziej pasowałaby mi możliwość rozłożenia spłaty na 48 rat.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
Aszalke
Doradca z ambicjami I
4
0
16-09-2020
Wiadomość 3 z 8 (6 397 wyświetleń)

Napisz jeszcze proszę, od kiedy dokładnie masz podpisaną pierwszą umowę u obecnego pracodawcy? 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
563
125
04-09-2015
Wiadomość 4 z 8 (6 383 wyświetleń)

Pierwsza umowa ( na okres próbny ) została podpisana 9 września 2019 roku, natomiast obecna ( na 33 miesiące ) podpisana została 9 grudnia 2019 roku.
Odpowiedz
0 Lajków
Aszalke
Doradca z ambicjami I
4
0
16-09-2020
Wiadomość 5 z 8 (6 339 wyświetleń)

Jeśli Twoja umowa o pracę trwa nieprzerwanie od roku i jest na minimum 12 miesięcy do przodu, to specjalista w oddziale banku może wydłużyć czas kredytowania na podstawie stabilności zatrudnienia. Decyzja o wydłużeniu czasu kredytowania, podejmowana jest indywidualnie.

-----------------
DominikaW
Moderator
Moderator icon
263
48
11-02-2020
Wiadomość 6 z 8 (6 325 wyświetleń)

Dziękuje za odpowiedź.

Chciałbym tylko jeszcze doprecyzować, czy w te 12 miesięcy zalicza się moja umowa na okres próbny, czy muszę je liczyć na podstawie obecnej umowy ?
Odpowiedz
0 Lajków
Aszalke
Doradca z ambicjami I
4
0
16-09-2020
Wiadomość 7 z 8 (6 305 wyświetleń)

Możemy przyjąć umowę próbną. Decyzje kredytową podejmiemy po całościowej analizie wniosku.

-----------------
DominikaW
Moderator
Moderator icon
263
48
11-02-2020
Wiadomość 8 z 8 (6 233 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy