Odpowiedz

Pensja na już

Dzień dobry. Czy pensja na już /na 15 dni/ to jednorazowa oferta kosztujaca 40 złotych? Czy odnawia się cały czas.
Odpowiedz
0 Lajków
Zoja
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
2
28-03-2022
Wiadomość 1 z 3 (4 537 wyświetleń)

Re.: Pensja na już

Ta opłata jest jednorazowa. Pensję zamykamy automatycznie po 15 dniach, gdy pieniądze są dostępne na koncie. Pensja nie odnawia się automatycznie. Dodatkowe informacje o Pensji na już znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/limit-zadluzenia-w-koncie-pensja-na-juz

Jeśli potrzebujesz stałego zabezpieczenia finansowego w postaci limitu zadłużenia, to informacje o nim znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/limit-zadluzenia-w-koncie

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
648
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (4 470 wyświetleń)

Re.: Pensja na już

Dziękuję za odpowiedź.
Odpowiedz
0 Lajków
Zoja
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
2
28-03-2022
Wiadomość 3 z 3 (4 388 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: FWK - co zaliczać do dochodów

Witam

zgodnie z moją interpretacją po konsultacji z ośrodkiem pomocy społecznej :
1: zwrot podatku (ulga na dzieci, nadpłacony podatek) jeżeli nie przekracza 5 krotności 823 zł to nie zalicza się do doc

...

16-12-2025
Re: Konsolidacja kredytu gotowkowego pod hipoteke

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. W tej sprawie umówi się z nimi na rozmowę. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole st

...

16-12-2025
Re: Spłata kredytu hipotecznego

Możesz wpłacić pieniądze na konto narzeczone, aby spłacić kredyt. W sprawie kwestii skarbowych i US się nie wypowiemy. Musisz skonsultować to z nimi. Możesz też wpłacić pieniądze na konto techniczne i

...

15-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy