Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Pensja na już - jak to konkretnie działa?

Mam pytanie dotyczące pensji na już. Czy po jej udzieleniu wybrana kwota będzie w moim saldzie czy powiedzmy jeżeli na koncie będzie 0,00 to będę mógł płacić a kwota zostanie dodana jako debet i po zapłaceniu kartą saldo będzie wynosić -100?
Oraz czy za samo skorzystanie z oferty i zapłaceniu wykorzystanej kwoty do 15 dni zostaną naliczone jakieś koszty?
Odpowiedz
0 Lajków
Nes2up
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
24-07-2022
Wiadomość 1 z 2 (7 326 wyświetleń)

Re: Pensja na już - jak to konkretnie działa?

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą Emotikon: Szczęśliwy Pensja na już to debet w koncie, który udzielany jest na 15 dni. Stanowi dodatkową gotówkę w koncie. Gdy na koncie masz 0 zł, a Pensja na już jest na kwotę np. 500 zł, to płacąc kartą, korzystasz już z przyznanej Pensji na już. Za udzielenie Pensji na już pobieramy jednorazowo 40 zł, a oprocentowanie wynosi 0%.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (7 269 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Re.: Wyciągi w kolorze

To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.

Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj Emotikon: Mrugający

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy