Odpowiedz

Nie może udzielić kredytu

Witam, mam taki problem że nie mogę wziąć pożyczki. Co miesiąc spłacam regularnie każdą oraz spłaciłem jedna cała. Mam 5 pożyczek. Chciałem wziąć jedna na 1000 zł lecz bank mi odmawia pożyczki „niestety nie spełniasz kryteriów”
Odpowiedz
0 Lajków
AluAl
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
03-08-2022
Wiadomość 1 z 2 (4 601 wyświetleń)

Re: Nie może udzielić kredytu

Zależy mi, aby to dla Ciebie wyjaśnić. Tu nie mamy dostępu do systemu, aby to dla Ciebie sprawdzić i wyjaśnić. Proszę napisz do nas na czacie w bankowości internetowej lub skontaktuj się z naszą infolinią. Na zdolność kredytową wpływa wiele współczynników, a każdy wniosek rozpatrujemy indywidualnie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
252
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (4 542 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025