Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Pół etatu. najniższa krajowa...

[ Edytowane ]

Witam

Od trzech lat pracuję w jednej firmie na pół etatu, zarabiam 800 zł miesięcznie, czy mam szansę na niewysoki kredyt, powiedzmy korzystając z opcji kupowania na raty w Allegro?

Mówiąc niewysoki mam na myśli do 1000-1500 zł na pół roku/rok.

Pozdrawiam

oj, chyba w złym miejscu założyłem temat.

Odpowiedz
0 Lajków
Michal86
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
07-01-2019
Wiadomość 1 z 3 (5 229 wyświetleń)

Re: Pół etatu. najniższa krajowa...

Możesz złożyć u nas wniosek o pożyczkę, jeśli Twoja pensja to co najmniej 800 zł netto miesięcznie i jest wypłacana z tytułu umowy o pracę/zlecenie bądź innej formy którą akceptujemy. Wniosek możesz złożyć na kilka sposobów:

1. w Moim ING - zakładka Oferta ING > Kredyty i pożyczki > Pożyczka gotówkowa,
  2. telefonicznie - przez całą dobę +48 32 357 00 69,
  3. osobiście - w dowolnym oddziale naszego banku.

Aktualną ofertę i kalkulator kredytowy znajdziesz na naszej stronie tutaj.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
597
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 3 (5 161 wyświetleń)

Re.: Pół etatu. najniższa krajowa...

Witam

Wszystko zleży od oceny Twojej zdolności kredytowej ale pracując na pół etatu masz szansę na zakup produktu na raty ale ostatecznie dowiesz się składając wniosek kredytowy 

Odpowiedz
0 Lajków
K_S
K_S
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
53
14
11-09-2018
Wiadomość 3 z 3 (4 999 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą?

Na Twoim koncie środki są zablokowane, ponieważ bank wyraził zgodę na transakcję - taka odpowiedź zostaje wysłana do punktu, w którym płacisz. Może się zdarzyć, że takiej odpowiedni nie otrzymają, lub

...

25-04-2025
Re.: Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Hm... przy zakładaniu profilu informują, że:

"Twoje dane pobraliśmy z twojego banku. Nie możesz ich tu edytować. Jeśli chcesz je zmienić, zrób to najpierw w swoim banku."

i

"Uwaga: drugie imię musi by

...

25-04-2025
Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą?

Witam,

Dokonywałem płatności za hotel kartą, na stronie nie potwierdzili żadnej rezerwacji. Z konta pieniądze zniknęły. Informacja pod kwotą jest następująca "Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą

...

25-04-2025