09-04-2021 17:19
Dzień dobry,
od wczoraj próbuję złożyć wniosek o restrukturyzację obejmujący kilka moich pożyczek w ING - dokopałam się do informacji, że należy to zrobić poprzez aplikację/ bankowość internetową. Problem w tym, że zarówno wczoraj, jak i dziś, jak tylko dodam pierwszą pożyczkę do wniosku i klikam w przycisk 'dodaj kolejny produkt', to - zarówno w aplikacji w telefonie, jak i po zalogowaniu się przez komputer - wyskakuje napis 'błąd poboru danych' i koniec, nic nie da się zrobić. Zależy mi na czasie, więc chciałam zapytać czy w takiej sytuacji mogę po prostu zeskanować wypełniony wniosek i przesłać go pod adres restrukturyzacja@ing.pl (mam kredyty gotówkowe, nie hipoteczne)?
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
10-04-2021 18:39
W tym temacie proszę skontaktuj się z działem restrukturyzacji pod numerem: 32 357 00 76. Infolinia jest czynna w dni robocze w godzinach: 8:00-18:00.
Zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami hipotecznymi w tej sprawie. Na spotkanie możesz umówić się za pomocą naszej strony www.ing.pl/kontakt lub na czacie w Moje ING, po zalogowaniu.
27-02-2026Witam,
Nigdzie nie mogę znaleźć czasów procesowania kredytu hipotecznego w formule Easy Hipo. Ile aktualnie czasu po złożeniu wniosku trzeba czekać na decyzję? I ile kolejne kroki mogą zająć czasu?
26-02-2026Za niecały rok kończy mi się pierwszy okres na stałej stopie oprocentowania. Mam pytanie. Czy ktoś z państwa w ostatnim czasie otrzymał propozycje na następny okres na stałą stopę procentowa. Jeśli ta
... 27-02-2026