28-02-2024 18:06
Witam
Mam pytanie do zapytania z BIK przy wniosku kredytowym.
Chciałam złożyć w ING Biznes wniosek o kredyt ale cały czas wyskakuje komunikat że nie możemy udzielić finasowania ze względu na historie kredytową z BIK ale w chwili składania wniosku nie zostaje pobierany raport z BIK. Ostatni pobrany był raport z BIK z ING widnieje z datą 6.12 2023. Z tego co pamiętam został pobrany przy sprawdzaniu finansowania w bakowości internetowej wniosku o refinasowanie kredytu i tam może popełniłam błąd przy wprowadzaniu wniosku . BIK w dniu 6.12.2023 był ok bez opóźnień na zielono .
Zwracam się z pytaniem kiedy przy kolejnym wniosku zostanie pobrany nowy raport BIK ?
Jaki okres musi minąć aby bank pobrał nowy raport BIK?
29-02-2024 18:25
Witaj,
Twoja sprawa wymaga indywidualnej analizy. Przez Społeczność nie możemy potwierdzić Twoich danych. Dlatego proszę, skontaktuj się z nami przez ING Business - Dokumenty i wiadomości - Nowa widomości - Grupa wiadomości: Pytania i reklamacja.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025