28-02-2024 18:06
Witam
Mam pytanie do zapytania z BIK przy wniosku kredytowym.
Chciałam złożyć w ING Biznes wniosek o kredyt ale cały czas wyskakuje komunikat że nie możemy udzielić finasowania ze względu na historie kredytową z BIK ale w chwili składania wniosku nie zostaje pobierany raport z BIK. Ostatni pobrany był raport z BIK z ING widnieje z datą 6.12 2023. Z tego co pamiętam został pobrany przy sprawdzaniu finansowania w bakowości internetowej wniosku o refinasowanie kredytu i tam może popełniłam błąd przy wprowadzaniu wniosku . BIK w dniu 6.12.2023 był ok bez opóźnień na zielono .
Zwracam się z pytaniem kiedy przy kolejnym wniosku zostanie pobrany nowy raport BIK ?
Jaki okres musi minąć aby bank pobrał nowy raport BIK?
29-02-2024 18:25
Witaj,
Twoja sprawa wymaga indywidualnej analizy. Przez Społeczność nie możemy potwierdzić Twoich danych. Dlatego proszę, skontaktuj się z nami przez ING Business - Dokumenty i wiadomości - Nowa widomości - Grupa wiadomości: Pytania i reklamacja.
Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Witam. Robiłam już kilka nadpłat, w różnych kwotach i dniach. Jak skrócić okres kredytowania? Niestety za każdym razem otrzymuje informację „Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania”. Nie chce mni
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |