Odpowiedz

Limit zadłużenia

Witam. Mam pytanie odnosnie limitu zadluzenia. Aktualnie posiadam limit na 3000 zl. Chciałbym podwyzszyc go do 5000 zl. Wiem ze wiąze sie to z opłata 68 zl. Czy aby uniknąc tej opłaty moge spłacic obecny limit zadłuzenia i z niego zrezygnowac a nastepnie odrazu zlozyc wniosek o nowy( wyższy)?
Odpowiedz
0 Lajków
kkaammiill89
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
24-10-2017
Wiadomość 1 z 2 (2 705 wyświetleń)

Re: Limit zadłużenia

Witaj,

za podwyższenie limitu zadłużenia w koncie pobieramy opłatę w wysokości 1.8% od podwyższanej kwoty, min. 68 zł. 
Jeśli masz spłacony limit, to możesz go zamknąć. Zrobisz to w szczegółach swojego konta w Moim ING. 
Potem będziesz mógł złożyć nowy wniosek kredytowy. Pamiętaj, że wiąże się to ze sprawdzeniem Twojej zdolności kredytowej. 
Za uruchomienie limitu zadłużenia nie pobierzemy opłaty. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
216
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 651 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Oko max

Witaj,
do skorzystania z OKO Premium i z OKO Bonus Max potrzebne jest posiadanie statusu klienta Premium. Podam jakie warunki powinny być spełnione, żebyśmy wysłali zaproszenie.
Potrzebne jest spełnieni

...

28-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Masz rację - jest to jeden ze sposobów, w jaki można było podejść do tego posta. Dodam, że w systemie iOS wchodzi w grę tylko ponowna instalacja aplikacji Emotikon: Szczęśliwy

28-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Wydaje mi się, że lepiej było najpierw spytać o typ systemu operacyjnego autora niż podawać takie rady, które w ogóle mogą się nie odnosić do tego konkretnego przypadku.
Bo na przykład ja mogę poprosić...

28-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy