Odpowiedz

Limit zadłużenia

Witam. Mam pytanie odnosnie limitu zadluzenia. Aktualnie posiadam limit na 3000 zl. Chciałbym podwyzszyc go do 5000 zl. Wiem ze wiąze sie to z opłata 68 zl. Czy aby uniknąc tej opłaty moge spłacic obecny limit zadłuzenia i z niego zrezygnowac a nastepnie odrazu zlozyc wniosek o nowy( wyższy)?
Odpowiedz
0 Lajków
kkaammiill89
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
24-10-2017
Wiadomość 1 z 2 (3 705 wyświetleń)

Re: Limit zadłużenia

Witaj,

za podwyższenie limitu zadłużenia w koncie pobieramy opłatę w wysokości 1.8% od podwyższanej kwoty, min. 68 zł. 
Jeśli masz spłacony limit, to możesz go zamknąć. Zrobisz to w szczegółach swojego konta w Moim ING. 
Potem będziesz mógł złożyć nowy wniosek kredytowy. Pamiętaj, że wiąże się to ze sprawdzeniem Twojej zdolności kredytowej. 
Za uruchomienie limitu zadłużenia nie pobierzemy opłaty. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 651 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Bankomat Jasienica

Przykro nam czytać taką opinię. Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu. 

15-04-2026
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

15-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy