Odpowiedz

Limit odnawialny - problem techniczny

Witam

Od dwóch dni przy próbie złożenia wniosku o zwiększenie limitu zadłużenia wyskakuje błąd "nie udało się pobrać danych". Przerobiłam już z konsultantami na czacie wszelkie możliwe scenariusze. Problem dotyczy zarówno aplikacji jak i konta internetowego. Gdzie mam jeszcze zgłosić problem, żeby ktoś to w końcu naprawił? Miałam już dwukrotnie obiecane, że w przypadku nie sprawdzenia się zaproponowanych mi rozwiązań problem zostanie zgłoszony wyżej i naprawiony i od dwóch dni cisza -  za każdym razem zgłaszałam, że mimo wszystko nie działa. Zasugerowano mi nawet dzwonienie na infolinie i skladanie wniosku przez telefon ale gdybym miała na to czas i ochotę, to próbowałabym od razu. Proszę o wskazanie mi kontaktu, gdzie moje zgłoszenie zostanie potraktowane poważnie i błąd na moim koncie naprawiony.

Odpowiedz
0 Lajków
shelby2703
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-07-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 474 wyświetleń)

Re: Limit odnawialny - problem techniczny

@shelby2703 Do wszystkich zgłoszeń podchodzimy z wymagającym tego zaangażowaniem. Niemniej, nie każda usterka/ awaria jest taka sama. W zależności od jej złożoności, czas naszej pracy nad takim zgłoszeniem może się różnić. Czasami zajmuje to chwilę, czasami kilka dni. Nie jesteśmy w stanie usunąć każdego kłopotu w dwa dni, chociaż bardzo byśmy chcieli. Reklamację możesz złożyć lub sprawdzić status tej, nad którą jeszcze pracujemy:

- na czacie w Moim ING, 

- na infolinii ogólnej; 32 357 00 69, 

- na infolinii reklamacyjnej; 32 357 00 62,

- w oddziale. 

Sugestia złożenia wniosku telefonicznie wynikała, tylko z dobrej woli osoby, która o takim rozwiązaniu wspomniała. W ciągu 20-30 minut, gdyby decyzja kredytowa była pozytywna dodatkowe pieniądze byłyby już na koncie. 

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 440 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy