Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Limit na koncie
10-01-2022 06:58
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam serdecznie.
W grudniu 2021r. uruchomiłam za pośrednictwem Ing limit na koncie w wysokości 1000 zł. Mam umowę o pracę na czas nieokreślony z pracodawcą. Moje wynagrodzenie w wysokości 3000 zł netto miesięcznie płatne jest 29go na konto bankowe w Ing które jest moim kontem osobistym. Mam pytanie czy jest możliwość zwiększenia limitu na koncie.
W grudniu 2021r. uruchomiłam za pośrednictwem Ing limit na koncie w wysokości 1000 zł. Mam umowę o pracę na czas nieokreślony z pracodawcą. Moje wynagrodzenie w wysokości 3000 zł netto miesięcznie płatne jest 29go na konto bankowe w Ing które jest moim kontem osobistym. Mam pytanie czy jest możliwość zwiększenia limitu na koncie.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 1 z 2
(2 652 wyświetleń)
11-01-2022
06:39
– ostatnio edytowany
18-04-2022
10:11
przez
AgnieszkaBin
Re: Limit na koncie
[ Edytowane ]Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj,
możesz zawnioskować o podwyższenie limitu - maksymalnie do 6-krotności Twojego dochodu.
Wniosek możesz złożyć w bankowości internetowej po kliknięciu w swoje konto a następnie zakładkę: Wnioski - Zwiększ limit w koncie.
Opłata za podwyższenie limitu to 1,8% kwoty, o jaką podwyższasz limit (min. 68 zł).
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj