Odpowiedz

Limit na koncie

Witam serdecznie.
W grudniu 2021r. uruchomiłam za pośrednictwem Ing limit na koncie w wysokości 1000 zł. Mam umowę o pracę na czas nieokreślony z pracodawcą. Moje wynagrodzenie w wysokości 3000 zł netto miesięcznie płatne jest 29go na konto bankowe w Ing które jest moim kontem osobistym. Mam pytanie czy jest możliwość zwiększenia limitu na koncie.
Odpowiedz
0 Lajków
polowczykmagda
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
10-01-2022
Wiadomość 1 z 2 (3 484 wyświetleń)

Re: Limit na koncie

[ Edytowane ]

Witaj,
możesz zawnioskować o podwyższenie limitu - maksymalnie do 6-krotności Twojego dochodu. 
Wniosek możesz złożyć w bankowości internetowej po kliknięciu w swoje konto a następnie zakładkę: Wnioski - Zwiększ limit w koncie.
Opłata za podwyższenie limitu to 1,8% kwoty, o jaką podwyższasz limit (min. 68 zł).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1149
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 440 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Tak, wiem, do działu /dev/null.

Swoją drogą dlaczego nie można zrobić głosowania na funkcje, które zyskałyby poparcie społeczności? Albo, jeszcze lepiej, użytkowników aplikacji? Możecie chyba w aplikac

...

10-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Na czacie oraz infolinii dostaję informacje, że transakcja zostaje odrzucana ze względów bezpieczeństwa. Nic więcej. Polecają wpłatę przy użyciu karty, której fizycznie nie mam przy sobie, tylko 400km...

10-06-2026
Re.: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam. Czy problem sie rozwiązał?? Mam ten sam problem od kilku dni,odrzuca mi każda próbę wpłaty gotówki blikiem przy różnych wplatomatach.

10-06-2026