Odpowiedz

Kredyt konsolidacyjny

Dzień dobry,

otrzymałam kredyt konsolidacyjny na spłatę pożyczek. Opacznie przeczytałam umowę i niestety spłaciłam zobowiązanie w banku ING zamiast tego w innym. Sprawia to, że nie będę w stanie od razu spłacić zobowiązania w innym banku. Ing poprosiło o dostarczenie potwierdzenia spłaty pożyczki w innym banku. Udałam się do oddziału ING z prośbą o dodanie aneksu do umowy kredytu konsolidacyjnego tak, by zmienić docelowo spłacana pożyczkę. Oczekuję teraz na weryfikację z centrali. Jakie są szanse na pozytywne rozwiązanie sprawy i uniknięcie wypowiedzenia umowy kredytu konsolidacyjnego? Dodam, że nigdy nie zalegałam z żadną ratą i całość pożyczki przeznaczyłam na zobowiązania w ING. Z góry dziękuję za pomoc .
Odpowiedz
0 Lajków
BananaRama
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
09-04-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 732 wyświetleń)

Re: Kredyt konsolidacyjny

Prosimy, poczekaj na odpowiedź na swoje zgłoszenie. Przez forum ciężko odnieść nam się do tej sytuacji. Mamy nadzieję, że sprawa z aneksem zakończy się pozytywnie i nie dojdzie do wypowiedzenia umowy o pożyczkę.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 645 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025