Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Kredyt konsolidacyjny, Kierowca ciężarówki

Witam, czy mam szanse ubiegać się o pożyczkę z konsolidacją w państwa banku.
Mam 24 lata, mieszkam z rodzicami.

Jestem kierowcą ciężarówki na rękę co miesiąc dostaję około 2150, jednak moja pensja na rękę wynosi około 4000-4200zł miesięcznie która wpływa na konto w PKO BP.
wypłatę dostaje w kilku ratach podstawa tj. ok. 2150 wpływa 10 reszta do 20 dnia miesiąca z innego konta niż podstawa 
na zaświadczeniu o zarobkach wpisana byłaby tylko właśnie kwota 2150.
Potrzebowałbym skonsolidować około 26tyś z kilku kredytów gdyż męczy mnie płacenie kilku rat w różnym terminie plus chciałbym dopozyczyć 74 tyś na zakup samochodu i odłożenie na wkład własny do zakupu mieszkania.
Z góry dziękuję za odpowiedź

Odpowiedz
0 Lajków
misiek06453
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
21-10-2020
Wiadomość 1 z 2 (3 234 wyświetleń)

Re: Kredyt konsolidacyjny, Kierowca ciężarówki

@misiek06453 Zdolność kredytową ustalimy po złożeniu wniosku, dlatego zapraszamy do złożenia go w wygodny dla Ciebie sposób: w Moim ING, przez telefon lub w oddziale. Jeżeli masz umowę o pracę i wynagrodzenie otrzymujesz w gotówce to do wniosku faktycznie potrzebujemy zaświadczenie o zarobkach. Nasz formularz znajdziesz na stronie tutaj. Jeżeli chciałbyś skonsolidować kredyty z innych banków, które spłacasz regularnie od 6 miesięcy, możesz skorzystać z aktualnej promocji 0% prowizji. Szczegóły tej oferty są na naszej stronie internetowej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
805
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 181 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oferta pożyczki

Dzień dobry. Bank przygotował dla mnie ofertę pożyczki. Niestety gdy złożyłam wniosek od razu jest odmowa, że nie spełniam warunków. Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?

14-11-2025
Re: Robot inwestycyjny

Proszę, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING w dni robocze od 8:00 - 18:00. Specjaliści od inwestycji wyjaśnią to.

14-11-2025
Re.: Hasło maskowane / partial password

@viggen:

@maszaikasza:

Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.

No tak. Wbudowany w systemy Apple, który od najnowszego IOS jest teraz Pękie

...

14-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy