Odpowiedz

Kredyt,a zastrzeżony dowód.

Witam.

Mam pytanie,dla nie których może się wydawać absurdalne,ale co tam.Chciałem wziąc mały kredyt(2-3 tys),tyle że zgubiłem dowód(oczywiście go zastrzegłem,i w systemie "on-line"ING,i w urzędzie).Na wyrobienie nowego,przyjdzie mi czekać do końca sierpnia.A w ostanich kilku dniach,wypadł mi nagły wydatek(a nie chciałbym ruszać takiej kwoty,z konta osobistego).Czy jest możliwość,wzięcia,takiej pożyczki przez internet,z takim zastrzeżeniem dowodu?Dodam,że klientem jestem od 8 lat.Mam też w ING,poodbny kredyt,z któreo spłatą nigdy nie było problemu.

Pozdraiwam.

Artur.

Odpowiedz
0 Lajków
AS
AS
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
27-07-2016
Wiadomość 1 z 2 (6 641 wyświetleń)

Re.: Kredyt,a zastrzeżony dowód.

W systemie bankowości internetowej mamy możliwość złożenia wniosku o pożyczkę gotówkową. Z zastrzeżonym dowodem osobistym mamy możliwość zlecania dyspozycji w systemie internetowym. System blokowany jest wyłącznie, gdy dokument tożsamości stracił ważność. W związku z powyższym, złożenie wniosku będzie możliwe. Przy pozytywnej ocenie zdolności kredytowej, wpływie wynagrodzenia na rachunek bankowy i decyzji automatycznej, pożyczka powinna zostać udzielona. Gdyby natomiast wymagana była wizyta w oddziale banku w celu potwierdzenia danych, proces ulegnie przerwaniu, z powodu braku możliwości weryfikacji. Należy tu pamiętać, że dopuszczonym dokumentem tożsamości jest dowód osobisty lub paszport, z aktualnym terminem ważności.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (6 559 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Tragiczna jakość obsługi

Po zobaczeniu reklam rachunku osobistego oraz oprocentowania rachunku oszczędnościowego usiłowałem zostać klientem banku.
Jakie było moje zdumienie kiedy próby zdalnego założenia nie przyniosły rezulta...

12-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Dziękuję,to juz wiem Emotikon: Szczęśliwy dodatkowy koszt takiej wpłaty 15zl 🤦🏻‍♀️
Bardziej chodzi mi o to,dlaczego tak się dzieje. Widzę,że nie tylko ja mam ten problem,choć wcześniej wszystko działało bez zarzutu.

11-06-2026
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Dziękujemy za wszystkie sugestie Emotikon: Szczęśliwy

11-06-2026