27-07-2016 15:23
Witam.
Mam pytanie,dla nie których może się wydawać absurdalne,ale co tam.Chciałem wziąc mały kredyt(2-3 tys),tyle że zgubiłem dowód(oczywiście go zastrzegłem,i w systemie "on-line"ING,i w urzędzie).Na wyrobienie nowego,przyjdzie mi czekać do końca sierpnia.A w ostanich kilku dniach,wypadł mi nagły wydatek(a nie chciałbym ruszać takiej kwoty,z konta osobistego).Czy jest możliwość,wzięcia,takiej pożyczki przez internet,z takim zastrzeżeniem dowodu?Dodam,że klientem jestem od 8 lat.Mam też w ING,poodbny kredyt,z któreo spłatą nigdy nie było problemu.
Pozdraiwam.
Artur.
28-07-2016 15:19
W systemie bankowości internetowej mamy możliwość złożenia wniosku o pożyczkę gotówkową. Z zastrzeżonym dowodem osobistym mamy możliwość zlecania dyspozycji w systemie internetowym. System blokowany jest wyłącznie, gdy dokument tożsamości stracił ważność. W związku z powyższym, złożenie wniosku będzie możliwe. Przy pozytywnej ocenie zdolności kredytowej, wpływie wynagrodzenia na rachunek bankowy i decyzji automatycznej, pożyczka powinna zostać udzielona. Gdyby natomiast wymagana była wizyta w oddziale banku w celu potwierdzenia danych, proces ulegnie przerwaniu, z powodu braku możliwości weryfikacji. Należy tu pamiętać, że dopuszczonym dokumentem tożsamości jest dowód osobisty lub paszport, z aktualnym terminem ważności.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025