Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Dane byłej działalności przy wniosku o pożyczkę...

[ Edytowane ]
Witam! Chce wziac szybka pozyczke gotowkowa z pozycji aplikacji mobilej i za kazdym razem podczas drugiego kroku wyskakuja dane dzialalnosci gospodarczej z KTOREJ DAWNO JUZ ODSZEDLEM nie bedac udzialowcem w zadnym procencie i klikajac usun automatycznie przerywa mi wniosek...jak mozna naprawic ten blad i czemu pomimo prawie 2 lat od odpuszcznia spolki widnieje jako dzialalnosc prz skladaniu wnioskow?!
Odpowiedz
0 Lajków
Herzklekot
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
15-06-2021
Wiadomość 1 z 3 (3 022 wyświetleń)

Re.: Dane byłej działalności przy wniosku o pożyczkę...

[ Edytowane ]
Dodam tylko, ze jak klikam "usun" dzialalnosc w panelu kreowania pozyczki to automatycznie pojawia sie komunikat ze wniosek zostaje przerwany i nie jestem juz za 2 czy 3 razem zlozyc kolejnego z powodu dziennego limitu zapytan...
Odpowiedz
0 Lajków
Herzklekot
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
15-06-2021
Wiadomość 2 z 3 (3 016 wyświetleń)

Re: Re.: Dane byłej działalności przy wniosku o pożyczkę...

Podejrzewam, że jest to błąd techniczny i musimy przyjąć zgłoszenie w tej sprawie. Do tego potrzebujemy dostępu do danych w systemie bankowym
Możesz skontaktować się z naszym działem kredytowym pod numerem 32 357 00 69. Specjaliści pracują w dni robocze od 8:00 do 20:00.
Postaramy się to sprawnie wyjaśnić, abyś mógł złożyć wniosek o pożyczkę gotówkową. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 3 z 3 (2 969 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy