06-11-2019 13:20
Nie ma ograniczeń czasowych pomiędzy aneksowaniem umowy. Każdy przypadek analizujemy indywidualnie. Zapraszamy Cię do naszego oddziału - z pewnością będziemy w stanie odpowiedzieć na wszystkie wątpliwości. Najlepiej będzie, jeśli udasz się do oddziału, w którym już załatwiałeś tę sprawę.
07-11-2019 15:40
@Kuba w poprzednich naszych wpisach wkradł się błąd- przepraszamy!
Nie można wydłużyć okresu kredytowania 😌
Jeżeli nadpłaciłeś kredyt i złożysz w oddziale wniosek o aneks - przeliczymy raty dla pozostałego okresu spłaty.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025