11-02-2017 12:24
Mam pytanie czemu jak obliczam na stronie głownej pożyczkę gotówkowa z znaczeniem "Chcę przeznaczyć przynajmniej część pożyczki na spłatę innych kredytów" to wychodzi mi nizsza rata, a potem jak chjce zlozyc wniosek on line to oblicza wyzszą?
12-02-2017 11:58
W ofercie pożyczki konsolidacyjnej nie ma prowizji, dlatego rata może być niższa. Możesz skorzystać z konsolidacji gdy co najmniej 50% wnioskowanej kwoty przeznaczysz na spłatę zobowiązań z innych banków, nie mniej niż 4 000 PLN.
Jeśli po złożeniu wniosku otrzymałeś inną ofertę, prosimy o kontakt – sprawdzimy to.
12-02-2017 13:19
Ale to jest niby pozyczka gotówkowa i tam się zaznacza taką opcje na stronie głownej. A po zalogowaniu tego nie ma. I chodzi o spłate ale bierzących kredytów ale w ING , bo wyliczyłam na stronie głównej to rata mi wyjdzie mniejsza niż teraz płacę.
Tak da się zrobić?
13-02-2017 13:18
Możesz skorzystać z konsolidacji, gdy co najmniej 50% wnioskowanej kwoty przeznaczysz na spłatę zobowiązań z innych banków. Jeśli chcesz skonsolidować produkty kredytowe w naszym banku będzie naliczona prowizja za udzielenie pożyczki gotówkowej. Oznacza to, że rata będzie wyższa.
13-02-2017 18:31
A jeszcze mam pytanie czy można on line zmniejszyc limit zadłużenia na koncie? czy tylko w oddziale?
14-02-2017 18:34
Zmniejszenie limitu debetowego możliwe jest wyłacznie w oddziale. Ważne, aby kwota zadłużenia mieściła sie w nowym limicie.
15-02-2017 16:43
tzn ? moze mi Pan to wytlumaczyć?
16-02-2017 15:05
Kiedy złożysz wniosek o zmniejszenie limitu, wykorzytany limit powinien być niższy, niż ten nowy, o który będziesz wnioskować.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |