14-02-2017 17:02
Chcę spłacić pożyczkę. Czy dostanę zatem zwrot ubezpieczenia, które płaciłam co miesiąc?
15-02-2017
16:57
– ostatnio edytowany
03-03-2017
16:18
przez
MarcinB
Jeżeli ubezpieczenie doliczamy do każdej raty, w przypadku wcześniejszej spłaty kredytu gotówkowego, nie zwrócimy pozostałych składek ubezpieczenia. Spłacając pożyczkę wcześniej, spłacasz kapitał, który pozostał do spłaty (bez ubezpieczenia).
Zwrot ubezpieczenia następuje tylko w przypadku, gdy wpłacasz jednorazowo kwotę ubezpieczenia, w momencie uruchomienia pożyczki.
Taki komunikat dostałam dzisiaj po nadpłacie kredytu hipotecznego , Dodam ,że wczoraj równiez zrobiłam nadpłatę i bez problemu skróciłam o 3 mc . Dzisiejsza nadpłata to równowartość dwóch rat kapitał
... 08-12-2023A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?
08-12-2023Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer
... 08-12-2023Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |