23-12-2018 11:15 | Edytowano: 23-12-2018 11:17
Witam, wziąłem kredyt, bank pieniążki przelał, prowizje pobrał, wszystko okej, natomiast nie mam o tym kredycie informacji na koncie w żadnej zakładce, ani w "kredyty", ani w "moje dokumenty". Te informacje się pojawią? Jak tak to kiedy? Bo nawet nie mogę pobrać dokumentów dot. tego kredytu (kredyt wzięty w piątek 21.12 późnym wieczorem).
Pozdrawiam.
24-12-2018 11:46
Pożyczkę powinieneś widzieć w zakładce Moje finanse. Proszę napisz do nas w tej sprawie wiadomość w Moim ING. Sprawdzimy to
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026Dzień dobry,
Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy
... 11-03-2026