13-07-2016 08:08
Witam ! to dość pilne - starałam się o kredyt hipoteczny na zakup nieruchomości budowanej przez dewelopera wysokość kredytu to jakieś 40 % wartości kowta rozłożona na 4 transze , otrzymałam decyzję pozytywną i tę pierwszą i ostateczną obecnie mam podpisać umowę kredytową jednak już teraz wiem że jedna z transz nie jest mi potrzebna a co za tym idzie mogłabym wziąść niższy kredyt na krótszy okres spłaty a i tak rata byłaby niższa niż ta którą przyznał bank - czy w tej sytuacji muszę złożyć nowy wniosek o kredyt jeszcze raz i powtarzać całą procedurę ?????
14-07-2016 06:47
Standardowo jest możliwość rezygnacji z ostatniej transzy kredytu, jeżeli zostanie udokumentowane że posiadasz środki, aby zakończyć inwestycję.
W innej sytuacji najprawdopodobniej będzie konieczność złożenia nowego wniosku.
Ponieważ jest to kanał nieszyfrowany nie mam możliwości odnieść się bezpośrednio do opisanej sytuacji.
Proszę o kontakt z osobą, u której był składany wniosek, aby sprawdzić jakie będziesz mieć dostępne rozwiązanie.
Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,
... 26-11-2024Dzień dobry,
Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?
Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg
... 26-11-2024Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S