04-04-2022 20:04
zastanawiam się na dwoma możliwościami:
1. aneks zmiana oprocentowania na % procent na 5 lat w Ing
lub
2. przeniesienie kredytu do innego Banku na stałe oprocentowanie na 5 lub 10 lat
Nie mam prowizji za wcześniejszą spłatę kredytu a zdolność kredytowa jest badana i w przypadku 1 i 2.
Dodatkowo oferty w innych Bankach kształtują się około 1-1,5 % na stałą stopę, niżej niż oferta aneksu u Państwa.
Czy są jakieś haczyki ze wcześniejszą spłatą - przeniesienie kredytu do innego Banku, jeśli nie mam prowizji?
04-04-2022 22:15
Wiele osób się nad tym obecnie zastanawia.
05-04-2022 11:45
@pomarańcza Możesz przenieść swój kredyt hipoteczny do innego banku, ale zachęcam Cię do przemyślenia swojej decyzji i przeanalizowania wszystkich za i przeciw. Jeżeli chodzi o kwestię opłaty za wcześniejszą spłatę zobowiązania, to nie możemy tego sprawdzić na naszej społeczności. Zrobimy to dla Ciebie na czacie w Moim ING (dni robocze 8-20 i soboty 8-16) oraz telefonicznie pod numerem 32 357 00 57 (te same godziny). Nasi specjaliści odpowiedzą na Twoje pytania.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024