10-06-2021 23:23
Witam,
Jak w temacie, jestem posiadaczem kredytu hipotecznego-konsolidacyjnego(spłata kredytu gotówkowego w innym banku + remont). Potrzebuję dobrać trochę gotówki na kolejny remont. Czy istnieje możliwość spłaty całego kredytu drugim? Nie ukrywam, że byłoby to dla mnie dużo korzystniejsze niż tylko dobranie kasy na remont gdyż w hipoteczno-konsolidacyjnym mam trochę większe oprocentowanie niż w samym hipotecznym.
11-06-2021 19:05 | Edytowano: 12-06-2021 20:36
Możesz zawnioskować o nowy kredyt na spłatę kredytu konsolidacyjnego i dobrać gotówkę na remont, pod warunkiem, że
- obecny kredyt konsolidacyjny spłacasz dłużej niż 12 miesięcy
- wysokość obecnie spłacanych rat nie przekracza 65% Twoich dochodów
- minimalna kwota kredytu będzie wynosić 70 tyś zł.
Jeżeli jesteś zainteresowany ofertą, zadzwoń do nas pod numer 32 357 00 57.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024