Odpowiedz

uruchomienie transzy

Dzień dobry,

Do 1 sierpnia deweloper oczekuje wpłaty drugiej transzy kredytu hipotecznego. Jestem przed pierwszym uruchomieniem transzy przez bankowość elektroniczną. W aplikacji jest zapytanie o datę uruchomienia. Rozumiem, że na rozpatrzenie macie Państwo 10 dni. Moje pytanie jest kiedy właściwie mam złożyć wniosek i jaką ustawić datę wypłaty transzy. Czy okres 10 dni powinien się zawierać w dacie uruchomienia?

Odpowiedz
0 Lajków
misiek324
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
20-01-2022
Wiadomość 1 z 5 (4 007 wyświetleń)

Re.: uruchomienie transzy

[ Edytowane ]

10 dni to okres na przeprocesowanie wniosku o wypłatę, więc wniosek musisz złożyć na 10 dni przed wskazaną przez ciebie we wniosku datą wypłaty.

Odpowiedz
0 Lajków
dalena
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
45
13
17-11-2020
Wiadomość 2 z 5 (3 994 wyświetleń)

Rozumiem, a czy datę wypłaty trzeba ustalić na datę wskazaną za maksymalną przez dewelopera czy można kilka dni wcześniej?

Odpowiedz
0 Lajków
misiek324
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
20-01-2022
Wiadomość 3 z 5 (3 970 wyświetleń)

Może czy nawet powinno być wcześniej, bo pieniądze te muszą dotrzeć w terminie do developera.
Odpowiedz
0 Lajków
dalena
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
45
13
17-11-2020
Wiadomość 4 z 5 (3 964 wyświetleń)

Re: Re.: uruchomienie transzy

@misiek324 Możesz wpisać datę wcześniejszą, najlepiej z dnia złożenia wniosku o wypłatę transzy. Zrealizujemy to do 10 dni roboczych.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
450
84
18-01-2021
Wiadomość 5 z 5 (3 907 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Nowa karta i Google Pay

Wszystko zaczęło się od wymiany karty ze względu na datę ważności starej... Za każdym razem, gdy próbuje dodać nową kartę do Google Pay po kilku godzinach dostaje SMS, że rzekomo została usunięta. Co

...

23-03-2025
Re: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Analizujemy różne formy płatności. Nie planujemy na tę chwilę wprowadzać nowych rozwiązań płatności.

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy