Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

projekt z poddaszem do adaptacji a wysokość kredytu

Witam! Przymierzając się do budowy domu a przy tym do zaciągnięcia zobowiązania w postaci kredytu hipotecznego zaczęliśmy się z mężem zastanawiać czy mając projekt domu z możliwością adaptacji poddasza możemy sfinansować jednocześnie zarówno budowę tego domu jak i adaptację jego poddasza?

Czy może być tak, że ta powierzchnia poddasza do adaptacji będzie się wliczać w powierzchnię liczoną do kredytowania?

Odpowiedz
0 Lajków
beatak
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-05-2021
Wiadomość 1 z 2 (995 wyświetleń)

Re: projekt z poddaszem do adaptacji a wysokość kredytu

W opisanej sytuacji decyzję podejmie analityk. Najpierw musimy zapoznać się z wszystkimi dokumentami, między innymi kosztorysem i projektem. Dopiero po tym będziemy mogli jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Zachęcamy do złożenia wniosku 😊

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (942 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zbieg egzekucji

Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,

...

26-11-2024
Oko bonus dodatkowe warunki

Dzień dobry,

Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?

Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg

...

26-11-2024
Uruchomienie transzy - strona sie nie ładuje - security issue

Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.

Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S

...

26-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy