Odpowiedz

oświadczenie

Witam,

Proszę o informacje (lub wzór oświadczenia) dotyczącą co powinno być zawarte w oświadczeniu które należy złożyć do rozliczenia środków przeznaczonych na wykończenie mieszkania ?

Z góry dziękuje za pomoc 

Odpowiedz
0 Lajków
victor00
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
12-01-2020
Wiadomość 1 z 2 (3 437 wyświetleń)

Re: oświadczenie

Standardowo wymagamy zdjęć i oświadczenia, że środki z kredytu zostały przeznaczone na wykonanie prac zgodnych z kosztorysem. Zachęcam jednak do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 57, żeby upewnić się co dokładnie ma być dołączone do Twojego kredytu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
540
121
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 349 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Pożyczka

Nie, nie dzwonimy do pracodawcy w celu weryfikacji, w tym celu możemy poprosić Cię o zaświadczenie o źródle i wysokości dochodu od pracodawcy.

07-11-2024
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

07-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy