16-11-2017 10:43
Dzień dobry,
chciałbym się dowiedzieć jak mam postąpić, jakie dokumenty potrzebuje oraz w jakiej kolejności mam to zrobić. Poniższe kwoty są przykładowe. Półtorej roku temu zakupiłem mieszkanie na kwotę powiedzmy 250,000, gdzie płatność dzielona jest na dwie transze 20/80. W banku uzyskałem kredyt na 150,000 i przy pierwszej transzy zapłaciłem 49,000 z moich środków + 1000 od banku (na zasadzie karencji). Dostałem od dewelopera wezwanie do zapłaty na kwotę 200,000. Chciałbym aby część tej kwoty 100,000 była pokryta przez bank a druga część przeze mnie. Teraz moje pytanie co potrzebuję, jak to zrobić i w jakiej kolejności?
16-11-2017 18:17
Ostatnią transzę zawsze wypłacamy deweloperowi. Jeżeli chcesz ustalić szczegóły, to proszę Cię o kontakt z doradcą hipotecznym w jednym z naszych oddziałów z obsługa hipoteczną.
Witaj,
do skorzystania z OKO Premium i z OKO Bonus Max potrzebne jest posiadanie statusu klienta Premium. Podam jakie warunki powinny być spełnione, żebyśmy wysłali zaproszenie.
Potrzebne jest spełnieni
Masz rację - jest to jeden ze sposobów, w jaki można było podejść do tego posta. Dodam, że w systemie iOS wchodzi w grę tylko ponowna instalacja aplikacji
28-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |