Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

kredyt a umowa śmieciowa, jakie szanse?

Czy mam szanse kupić mieszkanie, dom, posiadając dochody w granicach 3,5tys jedna osoba w gospodarstwie, ale pracując na umowy zlecenia, gdzie zarobki są określone bardzo dziwnie około 40 zł na tydzień i 8e brutto godzina. Umowy na czas nie oznaczony, (jak dotąd jeden polski pracodawca zmieniajacy nazwy). Czy wogóle składac wniosek?

Odpowiedz
0 Lajków
franczeska2
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
2
25-02-2016
Wiadomość 1 z 3 (6 210 wyświetleń)

Re.: kredyt a umowa śmieciowa, jakie szanse?

Dochody z umów cywilnoprawnych są brane pod uwagę do weryfikacji zdolności kredytowej. Ważne jest to, abyś udokumentowała ten dochód od przynajmniej 12 miesięcy wstecz oraz w dniu składania wniosku kredytowego Twoja umowa musi być podpisana jeszcze przynajmniej na 3 pełne miesiące do przodu. Do przeliczenia zdolności będziemy przyjmować średni dochód netto z umów cywilnoprawnych za okres ostatnich 12 miesięcy.

DariuszK
Były moderator
Były moderator icon
28
5
25-03-2016
Wiadomość 2 z 3 (6 161 wyświetleń)

Re.: kredyt a umowa śmieciowa, jakie szanse?

Dziękuję za odpowiedź.

Przeglądałam raz jeszcze wszystkie umowy (od momentu podjęcia współpracy z tą firmą )i właściwie nie jest tak źle, ostatnie umowy wchodziły z życie od stycznia i wszystkie są na czas nieoznaczony a firma powinna wystawić tyle zaświadczeń o zarobku ile jest umów i powinny być zgodne z wpływami na konto. Czyli od nowego roku byc może mam szansę. Już się dowiadywałam w oddziale, czekam na konsultacje i jestem dobrej myśli.

Dzięki, pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
franczeska2
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
2
25-02-2016
Wiadomość 3 z 3 (6 087 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

03-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dodanie pierwszego klucza musi być zautoryzowane np. kartą na urządzeniu z NFC lub w placówce lub przez mObywatela. Każdy kolejny klucz klient może aktywować samodzielnie w Moim ING. Aby to zrobić, na

...

03-04-2026
Re.: Wprowadzenie Samsung Pay

Minęło prawie pół roku i cisza w kwestii wprowadzenia Samsung Pay ( Samsung Wallet). Samsung wprowadził promocje na swoje produkty i oferuje gratisy po wykonaniu kilku płatności samsung Wallet ale cóż...

02-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy