Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

ile jest ważna "Informacja o wstępnej analizie możliwości przyznania kredytu hipotecznego"

ile jest ważna "Informacja o wstępnej analizie możliwości przyznania kredytu hipotecznego" ile mam czasu na uzupełnienie dokumentów? 

Odpowiedz
0 Lajków
Agniesia1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
05-03-2021
Wiadomość 1 z 4 (3 191 wyświetleń)

Re.: ile jest ważna "Informacja o wstępnej analizie możliwości przyznania kredytu hipotecznego&

Decyzja wstępna jest ważna 30 dni 

Odpowiedz
0 Lajków
Karolin_ka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
11
1
24-02-2021
Wiadomość 2 z 4 (3 155 wyświetleń)

Re: ile jest ważna "Informacja o wstępnej analizie możliwości przyznania kredytu hipotecznego"

Ten dokument będzie ważny przez 30 dni, licząc od daty wstępnej. Jednak jest to czas maksymalny i najlepiej, jeżeli nie będziesz czekała do końca. Jeżeli ten termin przekroczysz, wniosek straci ważność i będziesz musiała wypełniać wszystko od nowa.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
251
47
11-02-2020
Wiadomość 3 z 4 (3 099 wyświetleń)

Re: ile jest ważna "Informacja o wstępnej analizie możliwości przyznania kredytu hipotecznego&q

to jest wstępna informacja z dnia 02.03.2021 mam umówionego notariusza na 17 marca a facet pośrednik od kredytu mnie straszy ze wszystko przepadnie jak nie załatwię tego w tym tygodniu.. 

Odpowiedz
0 Lajków
Agniesia1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
05-03-2021
Wiadomość 4 z 4 (3 011 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy