Odpowiedz

Zmiana w projekcie

Dzień dobry. Mam kredyt w ING na dokończenie budowy. Chcielibyśmy zmienić wymiary jednego okna. Czy zmiana tego typu z punktu widzenia banku jest istona? Czy  muszę zgłosic taką zmianę w banku? czy wystarczy tylko naniesienie zmiany w projekcie i przy rozliczeniu się z kredytu przy oddaniu budynku do użytkowania nie będzie problemu?

Odpowiedz
0 Lajków
abc85
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
18
1
26-12-2016
Wiadomość 1 z 4 (4 764 wyświetleń)

Re.: Zmiana w projekcie

Zgodnie z umową kredytową, każda zmiana w  projekcie/konstrukcji budynku wymaga poinformowania o tym banku.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (4 752 wyświetleń)

Dziękuję za odpowiedź. A w jaki sposób mogę poinformować bank o zmianie? Jak odbywa się ta procedura? Będę musiał poczekać na zgodę banku?
Odpowiedz
0 Lajków
abc85
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
18
1
26-12-2016
Wiadomość 3 z 4 (4 749 wyświetleń)

Proszę przekazać informację doradcy, u którego złożyłeś wniosek.
Zgoda prawdopodobnie nie będzie wymagana. Przekazanie nam tych danych ma charakter informacyjny.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
795
173
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (4 698 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy