05-10-2016 14:59
Witam
5 lat temu mąż zakupił mieszkanie 38m na kredty hipoteczny , zostało 90 tys do spłaty.
Mamy możliwość zamiany tego mieszkania na mieszkanie 80m , własnościowe w domku .
Mieszkanie 80 m jest do remontu . Czy będzie istniała możliwość takiej zamiany i przeniesienia hipoteki
z naszego mieszkania na tamtą nieruchomość ?
06-10-2016 15:30
Możesz przenieść kredyt hipoteczny na inną nieruchomość. Ale kredytobiorca musi być już jej właścicielem lub współwłaścicielem.
15-02-2017 14:07
według mojej wiedzy, którą zdobyłem na https://mdmprogram.com/ nawet zakup takiego mieszkania jest możliwy z dofinansowaniem rządowego programu. Tylko, że czasu coraz mniej.
15-02-2017 22:04
@RadekR Nie mamy w swojej ofercie kredytów z dofinansowaniem rządowym, więc trudno mi się do tego odnieść.
Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,
... 26-11-2024Dzień dobry,
Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?
Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg
... 26-11-2024Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S