Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Wydłużeniem okresu kredytowania

Witam.
Wczoraj po długim oczekiwaniu wniosek wskoczył z etapu 2 na 3. Z rozmowy z doradcą wynika, że decyzja wstępna jest pozytywna, jednak bank chce wydłużenia okresu kredytowania o 5 lat, kredyt miał być na 7 lat. Z czego może to wynikać i czy da się tego jakoś uniknąć?
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Ququ
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-01-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 301 wyświetleń)

Re: Wydłużeniem okresu kredytowania

Ququ szczegóły w tej sprawie może dla Ciebie sprawdzić specjalista, u którego składasz wniosek kredytowy. Zapraszam Cię do kontaktu z opiekunem wniosku.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 221 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy