14-11-2025 19:31
Cześć,
mam kredyt hipoteczny w ING na oprocentowaniu stałym. Aktualnie jestem w okresie budowlanym, który trwa 24 miesiące – w tym czasie spłacam wyłącznie odsetki. Chciałbym wydłużyć ten okres o kolejne 12 miesięcy, ponieważ po położeniu tynków chcę, aby dom miał możliwość dłużej schnąć z dwóch stron, zanim przejdę do ocieplenia zewnętrznego.
Pani w banku, która udzielała mi kredytu (a której placówka w moim mieście została już zlikwidowana, dlatego pytam tutaj), wspominała kiedyś, że po roku mogę przejść do spłaty kapitału. Niestety nie pamiętam, na jakich warunkach i czy dotyczy to także sytuacji, gdy wydłuża się okres budowlany.
Czy po przedłużeniu okresu budowlanego dalej będę spłacał tylko odsetki, czy będzie możliwość przejścia na spłatę kapitału?
17-11-2025 10:29
Skontaktuj się z nami specjalistami hipotecznymi po zalogowaniu do Mojego ING lub pod numerem 32 357 00 57. Specjaliści są dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00. Sprawdzimy to dla Ciebie.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |