14-11-2025 19:31
Cześć,
mam kredyt hipoteczny w ING na oprocentowaniu stałym. Aktualnie jestem w okresie budowlanym, który trwa 24 miesiące – w tym czasie spłacam wyłącznie odsetki. Chciałbym wydłużyć ten okres o kolejne 12 miesięcy, ponieważ po położeniu tynków chcę, aby dom miał możliwość dłużej schnąć z dwóch stron, zanim przejdę do ocieplenia zewnętrznego.
Pani w banku, która udzielała mi kredytu (a której placówka w moim mieście została już zlikwidowana, dlatego pytam tutaj), wspominała kiedyś, że po roku mogę przejść do spłaty kapitału. Niestety nie pamiętam, na jakich warunkach i czy dotyczy to także sytuacji, gdy wydłuża się okres budowlany.
Czy po przedłużeniu okresu budowlanego dalej będę spłacał tylko odsetki, czy będzie możliwość przejścia na spłatę kapitału?
17-11-2025 10:29
Skontaktuj się z nami specjalistami hipotecznymi po zalogowaniu do Mojego ING lub pod numerem 32 357 00 57. Specjaliści są dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00. Sprawdzimy to dla Ciebie.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |