Odpowiedz

Wyższy szczebel decyzyjny

Witam. Wniosek o kredyt złożony 21.08.2024r. Decyzje wstępna mieliśmy od razu pozytywna. ING w trakcie weryfikacji wymagało różnych dokumentów, ok rozumiem to każdy bank ma inne wymagania. Ale skoro widzę, ze czasy które są pokazane w procesie na ich stronie to jest jakaś kpina.. mój wniosek po dostarczeniu wymaganych dokumentów miał być rozpatrzony 14.10.2024. Dziś jest 18.10.2024 otrzymałam informacje oczywiście po południu, ze o godzinie 9 wniosek został skierowany na wyższy szczebel decyzyjny. Co to oznacza? Ze nie otrzymamy tego kredytu? Oboje zarabiamy, zdolność mamy, wszystkie dokumenty przedstawiliśmy. Co może być nie tak? Czy to oznacza ze kredyt raczej nie zostanie przyznany?
Odpowiedz
0 Lajków
Anna5789
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
18-10-2024
Wiadomość 1 z 2 (607 wyświetleń)

Re.: Wyższy szczebel decyzyjny

Zapomniałam dodać, ze kredyt wynosi ponad 500 tysięcy. Wkład własny mamy więcej niż 20%.
Odpowiedz
0 Lajków
Anna5789
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
18-10-2024
Wiadomość 2 z 2 (606 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Inne dane przelewu niż właściciela konta

I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?

23-11-2024
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

23-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy