Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

05.12 złożony Wniosek ... do dzisiaj podejmujemy decyzję

Witam, 05 Grudnia składałem z pośrednikiem wniosek pod hipotekę , 13 tego miała być decyzja a przyszło że trzeba dosłać charakterystykę enegetyczną która była w projekcie zawarta ale to szczegół... dosłaliśmy 17 tego charakterystykę i dostałem wiadomość od ING ze mają już wszystko... aktualnie w wnioskach NWH czas jest n+6  .. wie ktoś kiedy spodziewać się decyzji ?  jak to wygląda po dosłaniu dokumentów? czy trafiamy na początek kolejki czy tam jest Dodatkowa analiza... ? jak ktoś wie prośba o odp

Odpowiedz
0 Lajków
elvis197
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
19-12-2024
Wiadomość 1 z 1 (1 509 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Pozyczka

Przez Społeczność nie mogę sprawdzić Twojego wniosku kredytowego. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Tam sprawdzimy Twój wniosek.

09-09-2026
ING bezprawnie blokuje kilkanaście tysięcy złotych mimo zakończonej upadłości

30 czerwca 2026 r. moja upadłość konsumencka zakończyła się prawomocnym orzeczeniem sądu. Syndyk zakończył działania i zwolnił rachunki. Mamy wrzesień, a ING nadal blokuje mi dostęp do kilkunastu tysi...

09-09-2026
Pozyczka

Kiedy będę mogła dokończyć wniosek o pożyczkę. Gdy klikam, dokończ wniosek to pojawia się komunikat chwilowo nie możesz złożyć wniosku. Proszę albo o decyzję odmowną albo o możliwość dokończenia wnios...

09-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy