Odpowiedz

Wniosek za pośrednictwem doradcy

Dzień dobry

W czwartek, 20 lutego, złożyłam wniosek za pośrednictwem doradcy. Nie mam obywatelstwa polskiego, więc nie dało się otrzymać natychmiastowej decyzji wstępnej. Nie mam numeru wniosku, gdyż z tego co rozumiem, został on złożony przez w jakimś "systemie dla doradców".

Doradca zapewnił, że weryfikacja potrwa ok. tygodnia. Mam umowę o pracę na czas nieokreślony, wysoką zdolność kredytową i nie posiadam dzieci, więc niby wszystko jest ok, ale jednak się martwię.

Czy naprawdę na decyzję wstępną się czeka tylko tydzień? Kontaktowałam się z bankiem i dostałam informację, że nie mogą mi podać nr wniosku, więc nie mogę śledzić jego statusu i się kontaktować z bankiem w tej sprawie

Odpowiedz
0 Lajków
Alka4
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
24-02-2025
Wiadomość 1 z 1 (648 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Bankomat nie wypłacił pieniędzy, ale pobrał je z konta

Witam, w dniu dzisiejszym 26.04.2025 chciałem wypłacić pieniądze z konta żony. Bankomat strasznie długo "myślał" po czym oddał kartę i wyskoczył komunikat o błędzie i kontakcie z infolinia. Zadzwoniłe...

26-04-2025
Re.: Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą?

Na Twoim koncie środki są zablokowane, ponieważ bank wyraził zgodę na transakcję - taka odpowiedź zostaje wysłana do punktu, w którym płacisz. Może się zdarzyć, że takiej odpowiedni nie otrzymają, lub

...

25-04-2025
Re.: Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Hm... przy zakładaniu profilu informują, że:

"Twoje dane pobraliśmy z twojego banku. Nie możesz ich tu edytować. Jeśli chcesz je zmienić, zrób to najpierw w swoim banku."

i

"Uwaga: drugie imię musi by

...

25-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy