Odpowiedz

Wniosek za pośrednictwem doradcy

Dzień dobry

W czwartek, 20 lutego, złożyłam wniosek za pośrednictwem doradcy. Nie mam obywatelstwa polskiego, więc nie dało się otrzymać natychmiastowej decyzji wstępnej. Nie mam numeru wniosku, gdyż z tego co rozumiem, został on złożony przez w jakimś "systemie dla doradców".

Doradca zapewnił, że weryfikacja potrwa ok. tygodnia. Mam umowę o pracę na czas nieokreślony, wysoką zdolność kredytową i nie posiadam dzieci, więc niby wszystko jest ok, ale jednak się martwię.

Czy naprawdę na decyzję wstępną się czeka tylko tydzień? Kontaktowałam się z bankiem i dostałam informację, że nie mogą mi podać nr wniosku, więc nie mogę śledzić jego statusu i się kontaktować z bankiem w tej sprawie

Odpowiedz
0 Lajków
Alka4
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
24-02-2025
Wiadomość 1 z 1 (935 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Ugoda po wypowiedzeniu pożyczek

Tutaj nie sprawdzimy informacji o Twojej umowieEmotikon: Smutny Proszę skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 77. Specjaliści na infolinii są dostępni w dni robocze, od poniedziałku do piątku w godzin

...

20-12-2025
Regulamin konkursu „Strefy Finansowej Misji”

Regulamin konkursu „Strefy Finansowej Misji”

Obowiązuje od 07 stycznia 2026 r.

§ 1 Wprowadzenie

1. Organizatorem Konkursu (zwanego dalej „Konkursem”) jest ING Bank Śląski S.A. z siedzibą w Katowic

...

19-12-2025
Re.: Ugoda po wypowiedzeniu pożyczek

Dobry wieczór,
Aktualnie kończy mi się okres wypowiedzenia pożyczki jaką posiadam w ING. Bank z tzw. ważnych przyczyn wypowiedział mi umowę rachunku bankowego gdyż nie prowadzi obecnie takiego produktu...

20-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy