Odpowiedz

Wniosek za pośrednictwem doradcy

Dzień dobry

W czwartek, 20 lutego, złożyłam wniosek za pośrednictwem doradcy. Nie mam obywatelstwa polskiego, więc nie dało się otrzymać natychmiastowej decyzji wstępnej. Nie mam numeru wniosku, gdyż z tego co rozumiem, został on złożony przez w jakimś "systemie dla doradców".

Doradca zapewnił, że weryfikacja potrwa ok. tygodnia. Mam umowę o pracę na czas nieokreślony, wysoką zdolność kredytową i nie posiadam dzieci, więc niby wszystko jest ok, ale jednak się martwię.

Czy naprawdę na decyzję wstępną się czeka tylko tydzień? Kontaktowałam się z bankiem i dostałam informację, że nie mogą mi podać nr wniosku, więc nie mogę śledzić jego statusu i się kontaktować z bankiem w tej sprawie

Odpowiedz
0 Lajków
Alka4
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
24-02-2025
Wiadomość 1 z 1 (959 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
rozliczenie pow. kupionego mieszkania

Dzień dobry,

od pół roku mam kredyt hipoteczny w ING. Po wybudowaniu budynku okazało się, że moje mieszkanie jest o 0.05 m2 mniejsze niż w projekcie - w związku z tym, zgodnie z zapisami umowy dewelope

...

16-01-2026
Re: Dodawanie konta z innego banku

Może przydałaby się informacja na stronie, że PKO po prostu nie działa, skoro problem występuje od listopada zeszłego roku?

16-01-2026
Re: Re.: Katowice Szopienice - brak wpłatomatu

Cześć, 

W 2024 roku zostały "przekazane sugestie do odpowiedniego działu" - proszę o informacje jaką decyzję podjął odpowiedni dział? Kiedy i pod jakim adresem zostanie postawiony wpłatomat? 

15-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy