31-08-2022 19:57
Dzień dobry,
jestem zainteresowany sfinansowaniem zakupu nieruchomości, która jest ukończona ale czeka na odbiór. Co ważne inwestorem nie jest deweloper a firma. Czy wniosek o kredyt mogę złożyć dopiero po odbiorze/pozwoleniu na użytkowanie czy można składać już na tym etapie? Jeżeli tak, to przez jaki czas jest ważna oferta banku?
01-09-2022 20:02
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą Na tym etapie możesz złożyć wniosek, jednak będziemy mogli przygotować jedynie wstępną analizę - to znaczy potwierdzimy Twoją zdolność kredytową.
Do wydania decyzji ostatecznej, oprócz wyceny wykonanej przez rzeczoznawcę będziemy potrzebować potwierdzenia odbioru.
Nasza wstępna decyzja będzie ważna przez około 21 dni. W tym czasie po potwierdzeniu zdolności, konieczne będzie otrzymanie pozwolenia na użytkownie o zlecenie wyceny przez rzeczoznawcę.
Witam składałam wniosek o kredyt konsolidacyjny w aplikacji. Decyzja pozytywna lecz potrzebne jest zaświadczenie o zarobkach. Pracodawca wystawił mi takie zaświadczenie na druku ing ale w formie elekt
... 03-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |