Odpowiedz

Wcześniejsza spłata kredytu

Dwa dni temu sprzedałem mieszkanie na którym był jeszcze kredyt w wysokości 90 tys zł, klient pojechał do ING Banku i wpłacił tą kwotę na konto przedterminowej wpłaty które zostało wygenerowane ze strony Banku w zakładce kredyt. Po dwóch dniach dalej figuruje podana kwota na koncie a jutro idzie następna rata kredytu. Potwierdzenie jest, nr konta się zgadzają.
Odpowiedz
0 Lajków
PinkFloyd
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
1
01-06-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 859 wyświetleń)

Re: Wcześniejsza spłata kredytu

Tę sytuację musimy sprawdzić w systemie. Skontaktuj się proszę z naszą infolinią 32 357 00 57, albo na czacie w Moje ING. Jesteśmy dostępni od 8:00 do 20:00 i sprawdzimy to dla Ciebie Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
500
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 767 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zablokowana gotówka

Przepraszam Cię za ten kłopot z wpłatą. Przekazałem prośbę o pilne rozpatrzenie tego zgłoszenia. Mam nadzieję, że to pomoże.

14-04-2026
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

14-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy