07-01-2021 21:40
Tak właśnie mi powiedzieli w PKO, żeby zwrócić się do ING w celu zwrotu na konta, z których poszedł przelew. A może znasz e-mail do działu kredytów. Wysłałabym im skan potwierdzeń przelewów. Ja znalazłam w internecie e-mail: kredyty_polisy@ing.bank.pl. Będzie to dobry adres?
07-01-2021 21:49
@Pamela, oficjalne kanały komunikacji z bankiem na rzecz reklamacji to infolinia lub złożenie wniosku w Moim ING więc nie kombinuj ze skrzynkami mailowymi, gdyż w bankach obowiązuja pewne ścieżki rozpatrywania reklamacji. Nie słyszałem o drodze mailowej składania reklamacji w ING, ale tylko pewno dlatego, że nigdy taka droga nie była mi potrzebna. W Moim ING masz też możliwość Chatu z konsultantem więc wypróbuj i tą ścieżkę.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |