Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re.: Wcześniejsza spłata kredytu hipotecznego

Tak właśnie mi powiedzieli w PKO, żeby zwrócić się do ING w celu zwrotu na konta, z których poszedł przelew. A może znasz e-mail do działu kredytów. Wysłałabym im skan potwierdzeń przelewów. Ja znalazłam w internecie e-mail: kredyty_polisy@ing.bank.pl. Będzie to dobry adres?  

Odpowiedz
0 Lajków
Pamela
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
07-01-2021
Wiadomość 11 z 12 (3 374 wyświetleń)

Re.: Wcześniejsza spłata kredytu hipotecznego

@Pamela, oficjalne kanały komunikacji z bankiem na rzecz reklamacji to infolinia lub złożenie wniosku w Moim ING więc nie kombinuj ze skrzynkami mailowymi, gdyż w bankach obowiązuja pewne ścieżki rozpatrywania reklamacji. Nie słyszałem o drodze mailowej składania reklamacji w ING, ale tylko pewno dlatego, że nigdy taka droga nie była mi potrzebna. W Moim ING masz też możliwość Chatu z konsultantem więc wypróbuj i tą ścieżkę.

Odpowiedz
0 Lajków
m365
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
185
84
18-04-2020
Wiadomość 12 z 12 (3 372 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy