05-01-2022 13:09
Dzień dobry.
Mam następujące pytanie. W grudniu 2022 mam się rozliczyć z Bankiem z budowy domu.
Jednakże przed grudniem 2022 chciałbym spłacić kredyt w całości (przed rozliczeniem z budowy z Bankiem).
Czy w przypadku takiej spłaty będę musiał rozliczać się z Bankiem z budowy zgodnie z kosztorysem? Udowadniać, że wszystko zostało zrobione w taki sposób na jaki wskazuje kosztorys?
06-01-2022 06:36
Uruchomioną kwotę kredytu możesz spłacić w dowolnym momencie. Jeśli spłacisz kredyt, umowa zostaje całkowicie rozwiązana. Nie będziemy od Ciebie wymagać dokończenia budowy.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024